Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Basın Ekspres yolunda panelvan araç iki otomobille çarpıştı: 6 yaralı

Basın Ekspres yolunda panelvan araç iki otomobille çarpıştı: 6 yaralı


Küçükçekmece Basın Ekspres yan yolunda gerçekleşen zincirleme kazada, panelvan araç sürücüsünün araçları sollama girişimi sonucu iki otomobille kafa kafaya çarpışma meydana geldi. Kazada, 2'si ağır olmak üzere toplam 6 kişi yaralandı.

Basın Ekspres yolunda panelvan araç iki otomobille çarpıştı: 6 yaralı

Kaza, saat 09.00 sıralarında Basın Ekspres yan yol Halkalı mevkiinde meydana geldi. Panelvan aracıyla Atatürk Havalimanı istikametine doğru seyreden M.A., araçları sollamaya çalışırken karşı yönden gelen iki otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada, panelvan araç sürücüsü M.A. ve yanındaki yolcu yaralandı. Ayrıca, 34 DZ 1346 plakalı Opel marka otomobilin sürücüsü E.Ç. ile kadın yolcu S.S. ve 34 GBH 1346 plakalı Peugeot markalı otomobilin sürücüsü U.U. ve yolcusu da yaralandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, sıkışan yaralıları kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar çeşitli hastanelere kaldırıldı. Durumu ağır olanlar araç sürücüsü E.Ç. ve kadın yolcu S.S. olarak bildirildi.

Kaza nedeniyle Basın Ekspres yan yol yaklaşık 1 saat trafiğe kapalı kaldı, ancak araçların çekilmesiyle trafik normale döndü.

Kaza ile ilgili soruşturma devam etmektedir. Yetkililer, olayın tam nedenini ve detaylarını belirlemek için inceleme yapmaktadır. Trafik güvenliği ve kazaların önlenmesi amacıyla gerekli önlemlerin alınması için çalışmalar sürdürülmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi