Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Arnavutköy’deki trafik kazaları güvenlik kamerasında

Arnavutköy’deki trafik kazaları güvenlik kamerasında


Arnavutköy'de geçtiğimiz günlerde meydana gelen farklı trafik kazaları güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Arnavutköy’deki trafik kazaları güvenlik kamerasında

İlk görüntülerde, bir motosikletin yol ağzında bir cipe çarptığı görülüyor. Kaza sonrasında, cip sürücüsünün sahte bir ehliyet veren bir şahıs tarafından yardım alarak olay yerinden uzaklaştığı belirtiliyor. Ayrıca, motosikletin plaka araştırmasında çalıntı olduğu tespit edildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Diğer bir kazada ise dört yol ağzında iki aracın çarpıştığı ve maddi hasarın meydana geldiği görülüyor. Bu kaza da güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Olayın ardından polis ekipleri, kaza yerinde incelemelerde bulunacak ve gerekli işlemleri gerçekleştirecektir.

Trafik kazaları, her zaman tehlikeli sonuçlara yol açabilecek durumlardır. Bu nedenle trafik kurallarına uyulması ve dikkatli bir şekilde araç kullanılması önemlidir. Polis ve diğer yetkililer, kazaların meydana geldiği durumları inceleyerek soruşturma başlatır ve gerekli adımları atarlar. Trafik güvenliği, toplumun ve sürücülerin bilinçli davranmasıyla sağlanabilir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi