Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Arnavutköy'de trafikten kaçmak için ters yöne giren sürücülere ceza

Arnavutköy'de trafikten kaçmak için ters yöne giren sürücülere ceza


Hadımköy Mahallesi'nde meydana gelen bir olayda, Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri, trafikten kaçmak amacıyla ters yöne giren araçların görüntülerini incelemiş ve plakalarından yola çıkarak 06 AFN 206 ve 34 MF 5793 plakalı araçları tespit etmiştir. Bu araçlar trafik kurallarını çiğneyerek tehlike oluşturmuşlardır.

Arnavutköy'de trafikten kaçmak için ters yöne giren sürücülere ceza

Polis ekipleri, bu iki sürücüye toplamda 12 bin 878 lira para cezası kesmiştir. Ters istikamette seyir ederek trafik güvenliğini tehlikeye atan sürücüler, yasa dışı davranışları nedeniyle cezalandırılmışlardır. Bu tür trafik ihlalleri ciddi riskler taşımakta ve diğer sürücülerin güvenliğini tehlikeye sokmaktadır.

Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün bu olaya müdahale etmesi, trafik kurallarının ihlal edildiği durumlarda hızlı ve etkili bir şekilde cezai yaptırımların uygulanması gerektiğini göstermektedir. Trafik güvenliğinin sağlanması ve ihlallerin önlenmesi için bu tür olaylara karşı sürdürülen çalışmaların devam etmesi önemlidir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi