Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Ahlat’ta Gazzeli çocuklar için dilek feneri uçuruldu

Ahlat’ta Gazzeli çocuklar için dilek feneri uçuruldu


Ahlat ilçesindeki Selçuklu İlk ve Ortaokulu öğretmenleri ve aileleri, İsrail'in saldırıları sonucu zorlu bir süreçten geçen Filistinli çocuklar için anlamlı bir etkinlik düzenlemişlerdir.

Ahlat’ta Gazzeli çocuklar için dilek feneri uçuruldu

Ahlat ilçesindeki Selçuklu İlk ve Ortaokulu öğretmenleri ve aileleri, İsrail'in saldırıları sonucu zorlu bir süreçten geçen Filistinli çocuklar için anlamlı bir etkinlik düzenlemişlerdir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlama amaçlı buluşan öğretmenler, ilçenin Van Gölü sahilinde toplanarak dilek fenerleri uçurmuşlardır. Bu şekilde Filistinli ve Gazzeli çocuklar için desteklerini göstermiş ve onların yaşadığı zorluklara dikkat çekmeyi amaçlamışlardır.

Öğretmenler, Filistinli ve Gazzeli çocukların da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamışlardır. Bu anlamlı etkinlikte dilek fenerleri gökyüzüne bırakılmıştır, bu eylem ile umut ve dayanışma mesajları gönderilmiştir. Bu tür etkinliklerle çocukların haklarına ve yaşamlarına destek olma amacı güdülmüştür.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi