Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Ağabeyden kaza yapan kardeşe sitem: “Akıllanmıyor”

Ağabeyden kaza yapan kardeşe sitem: “Akıllanmıyor”


Antalya'da bariyerleri aşarak kanala uçan araç ters döndü. Kazada, aracın sürücüsünün ehliyetine kısa süre önce el konulduğu ve aracı ağabeyinden habersiz aldığı ortaya çıktı.

Ağabeyden kaza yapan kardeşe sitem: “Akıllanmıyor”

Daha önce de farklı bir araçla kazaya karışan ve o aracı perte çıkaran kardeşine öfkelenen ağabey, "Koca adam oldu, bir türlü akıllanmıyor" diyerek tepkisini dile getirdi.

Olay, saat 22.30 civarında Kepez ilçesi Düden Caddesi ile Şehit Musa Özkan Caddesi kesişiminde meydana geldi. Bir aracın yol kenarındaki bariyerleri aşarak kanala uçtuğu ve araç içinde kişilerin bulunduğu ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekibi, kanal içinde ters dönmüş haldeki 20 AR 851 plakalı araçtaki Çağlar Ç.'yi çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Kazayı hafif yaralanmalarla atlatan Çağlar Ç., ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Çevredeki vatandaşlar, araçta 2-3 kişinin daha bulunduğunu ve sürücü haricindekilerin kendi imkanlarıyla araçtan çıkarak uzaklaştığını belirtti. Kaza haberini alarak olay yerine gelen Çağlar Ç.'nin ağabeyi, kardeşinin aracı kendisinden izinsiz aldığını ve ehliyetine kısa süre önce el konulduğunu söyledi. Daha önce de başka bir araçla kaza yapan ve o aracı perte çıkaran kardeşine öfkelenen ağabey, "Koca adam oldu, bir türlü akıllanmıyor" diyerek üzüntüsünü ifade etti.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi