Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Abartılı egzozlu ve hatalı park edilen araçlara 758 bin 991 bin TL ceza kesildi

Abartılı egzozlu ve hatalı park edilen araçlara 758 bin 991 bin TL ceza kesildi


Eskişehir'de polis ekipleri tarafından abartılı egzozlu araçlar ve hatalı parklanmalar üzerine gerçekleştirilen denetimlerde, toplamda 758 bin 991 TL değerinde cezai işlem uygulandı.

Abartılı egzozlu ve hatalı park edilen araçlara 758 bin 991 bin TL ceza kesildi

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, belirli tarihler arasında abartılı egzoz kullanan araçlar ve hatalı parklanmalar konusunda denetimler gerçekleştirdi. Denetimler sonucunda, 9 araç sürücüsüne abartılı egzoz kullanmaktan dolayı 57 bin 951 TL, 76 araca duraklama yasağı olan yerlerde duraklamaktan dolayı 52 bin 440 TL, ve 890 araca taşıt yolu üzerinde park ihlali yapmaktan dolayı 648 bin 600 TL cezai işlem uygulandı. Bu çalışmalar sonucunda toplamda 758 bin 991 TL değerinde ceza kesildi.

Bu denetimlerin amacı, trafiği düzenlemek, trafik kurallarının uygulanmasını sağlamak ve trafik güvenliğini artırmaktır. Abartılı egzoz kullanımı ve hatalı parklanmalar, diğer sürücülerin ve yayaların rahatsızlığına ve güvenliğine zarar verebilir. Bu nedenle, polis ekipleri düzenli olarak bu tür denetimler yaparak kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulamaktadır. Bu sayede trafik düzeni ve güvenliği sağlanmaya çalışılmaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi