Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Abartı egzoz ve yüksek ses çıkaran araçlara ceza yağdı

Abartı egzoz ve yüksek ses çıkaran araçlara ceza yağdı


Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetim Şube Müdürlüğü ekipleri, 24-27 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirdikleri denetimlerde çeşitli ihlaller nedeniyle toplamda 231 bin 165 TL idari para cezası kesti.

Abartı egzoz ve yüksek ses çıkaran araçlara ceza yağdı

Bu denetimler sırasında, abartılı egzoz kullanan 7 araç, kasksız motosiklet süren 22 sürücü ve ehliyetsiz araç kullanan 8 sürücü cezalandırıldı. Ayrıca, diğer kanun maddelerine aykırı hareket eden 30 sürücüye de ceza uygulandı.

Güzelyurt Mahallesi'nde 24-27 Temmuz 2024 tarihleri arasında Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından 6 ekip ve 8 personel ile yapılan denetimlerde, 158 araç ve sürücüsü kontrol edildi. Bu denetimlerde, abartılı egzoz kullanan 7 araç, kasksız motosiklet süren 22 sürücü, ehliyetsiz araç kullanan 8 sürücü ve diğer kanun maddelerine aykırı hareket eden 30 sürücüye toplamda 231 bin 165 TL ceza kesildiği ve 14 aracın trafikten men edildiği belirtildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi