Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
23 Nisan’a babalar ve kızları damga vurdu

23 Nisan’a babalar ve kızları damga vurdu


Hakkari'de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yıl dönümü coşkuyla kutlandı.

23 Nisan’a babalar ve kızları damga vurdu

Kutlamalar, Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Programın başlangıcında, Hakkari Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz tarafından Atatürk heykeline çelenk sunuldu. Ardından, iki öğrencinin sunuculuk yaptığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Hakkari Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, bir konuşma gerçekleştirerek Türkiye'nin güçlü bir uluslararası aktör olduğunu vurguladı. Türkiye'nin köklü tarihinden ve güçlü medeniyetinden aldığı birikimle modern çağın dinamiklerini doğru okuyan bir ülke olduğunu belirtti. Yılmaz, Türkiye'nin milli iradeyi ve demokrasiyi kıyasıya savunan bir ülke olduğunu ifade etti. Konuşmasının devamında, 23 Nisan 1920'de açılan ilk meclis ile 15 Temmuz darbe girişimi sırasında gösterilen direnişin aynı ruh ve azimle gerçekleştiğini vurguladı. Programın sonunda, çeşitli gösteriler yapıldı ve babaların kızlarıyla sahne aldığı "Babalar ve Kızlar" adlı gösteri büyük beğeni topladı.

Vali Ali Çelik, Vali Yardımcısı Furkan Berberoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Onay, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz, kurum amirleri ve protokol üyeleri de kutlama programına katılan isimler arasındaydı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi