Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Zemin katta çıkan yangında mutfak kullanılamaz hale geldi

Manavgat'ın Evrenseki Mahallesi'nde, Zeynel Coşkun ve ailesinin kiracı olarak oturduğu 2 katlı bir evin zemin katında yangın çıkmıştır.

Zemin katta çıkan yangında mutfak kullanılamaz hale geldi

Yangın, evin mutfağında başlamıştır. Yangın haberinin alınması üzerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi, 112 Acil Sağlık ekipleri ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Çolaklı Jandarma Karakolu ekipleri olay yerine sevk edilmiştir.

İtfaiye ekipleri hızlı bir şekilde müdahale ederek yangını üst katlara sıçramadan kontrol altına almıştır. Sağlık ekipleri de dumandan etkilenen kişilere ilk müdahaleyi yapmıştır. Yangın sonucunda evin mutfağı ve mutfakta bulunan eşyalar tamamen yanmıştır. İtfaiye görevlileri tarafından zarar gören eşyalar, özellikle buzdolabı gibi büyük eşyalar dışarı çıkarılmıştır. Yangın nedeniyle ısınan piknik tüpü üzerine su dökülerek soğutulmuş ve patlama riski önlenmiştir.

Bu olayda evin mutfağı kullanılamaz hale gelmiştir. Yangının neden çıktığı ve yangının tam olarak nasıl başladığına dair inceleme başlatılmış olup, yangının çıkış sebebi belirlenmeye çalışılmaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi