Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
ZBEÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde İki Program Akredite Edildi

ZBEÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde İki Program Akredite Edildi


Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin İngilizce İktisat ve İşletme lisans programları, Sosyal Beşeri ve Temel Bilimler Akreditasyon ve Rating Derneği (STAR) tarafından akredite edildi.

ZBEÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde İki Program Akredite Edildi

Bu akreditasyon, üniversitenin eğitim kalitesinin bir kez daha tescillendiğini göstermektedir.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ferda Çakmak, lisans programlarının uluslararası kalite standartlarını karşılaması ve bağımsız bir kuruluş tarafından akredite edilmesinin önemine değinerek, akreditasyon sürecinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ise eğitim ve öğretim kalitesinin akreditasyon belgeleriyle taçlandırılmasının önemine vurgu yaparak, üniversitenin daha da ileri bir seviyeye taşınması için yapacakları çalışmalardan ve çabalardan emin olduğunu belirtti. Ayrıca, henüz akredite olmayan programların da akreditasyon süreçlerini tamamlamalarının önemli olduğunu ve bu konuda gereken desteğin sağlanacağını ifade etti. Rektör Özölçer, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı, Dekan Yardımcıları, Bölüm Başkanları, Anabilim Dalı başkanları, akademik ve idari personel ile öğrencileri bu başarılarından dolayı tebrik etti.

Bu akreditasyon belgesi, ZBEÜ'nün eğitim kalitesini ve uluslararası tanınırlığını artırmakta ve öğrencilere daha iyi bir eğitim deneyimi sunma hedefini desteklemektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi