Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Yunusemre’den son sınıf öğrencilerine motivasyon semineri

Yunusemre’den son sınıf öğrencilerine motivasyon semineri


Yunusemre Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içinde ortaokul ve lise son sınıf öğrencilerine yönelik motivasyon ve stres yönetimi seminerleri düzenlemektedir.

Yunusemre’den son sınıf öğrencilerine motivasyon semineri

Seminerler, Yunusemre Belediyesi Sağlık Merkezi'nde görevli Aile Danışmanı ve Öğrenci Koçu Birsin Özveren tarafından verilmektedir. Seminerlerde, öğrencilere hedef belirleme, öfke kontrolü, stresle baş etme ve zaman yönetimi gibi konularda bilgiler aktarılmaktadır.

Bu seminerler, bugüne kadar 19 okulda bin 740 öğrenciye ulaşmayı başarmıştır. Temel amaç, öğrencilerin sınavlara rahat bir şekilde hazırlanmalarını sağlamaktır. Seminerler, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı'nın sonuna kadar devam edecek olup, ilçe genelindeki tüm orta ve lise son sınıf öğrencileriyle buluşmayı hedeflemektedir.

Bu seminerler aracılığıyla Yunusemre Belediyesi, gençlere sınav sürecinde motivasyon sağlamak, stresle başa çıkma becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak ve zamanlarını etkili bir şekilde yönetmelerine destek olmak amacındadır. Bu tür etkinlikler, öğrencilerin akademik başarılarını artırmaya ve genel yaşam becerilerini güçlendirmeye katkı sağlamaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi