Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Yozgat'ta "Narkoçelik-15" operasyonunda 10 zanlı tutuklandı

Yozgat'ta "Narkoçelik-15" operasyonunda 10 zanlı tutuklandı


7 Mayıs tarihinde Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı'nın koordinasyonunda "Narkoçelik-15" operasyonu gerçekleştirildi.

Yozgat'ta

Bu operasyon kapsamında Yozgat ilinde, Yozgat merkez, Boğazlıyan ilçesi ile Kayseri ve Diyarbakır illerinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon, Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi ve özel harekat polislerinin de katılımıyla gerçekleştirildi.

Operasyon sonucunda 13 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar emniyet tarafından yapılan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi. Hakim karşısına çıkan şüphelilerden K.K., K.D., B.Y., F.Y., N.E., H.K., N.D., Y.G., A.K.K. ve A.K. tutuklanırken, İ.U., E.Ü. ve A.Ü. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Operasyon kapsamında şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda çeşitli tür ve miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Bu operasyon, uyuşturucu ticaretiyle mücadele kapsamında önemli bir adımdır ve yetkililerin uyuşturucuyla mücadele çalışmalarının bir parçası olarak değerlendirilmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi