Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Yorgun mermi kurbanı Pera bebeğin ölümü ile ilgili 5 şahıs tutuklandı

Aydın'ın Söke ilçesinde, annesiyle evde oynarken yoldan geçen düğün konvoyundan ateşlenen silahtan çıkan yorgun merminin başına isabet etmesi sonucu 11 aylık Pera Palabıyık hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak 5 kişi tutuklandı.

Yorgun mermi kurbanı Pera bebeğin ölümü ile ilgili 5 şahıs tutuklandı

Olay, 1 Temmuz Pazartesi günü Çeltikçi Mahallesi Bayındır Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 11 aylık Pera Palabıyık, annesi Buse Palabıyık ile birlikte evde oynarken yoldan geçen düğün konvoyundan ateşlenen bir yorgun mermi, evlerinin tavanından sekerek Pera'nın başına isabet etti. Ağır yaralanan Pera bebek, Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayın ardından, Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, konvoyu ve sorumluları tespit etmek için çalışma başlattı. Aralarında damat D.G., babası ve amcasının da bulunduğu 6 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden C.G. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, M.T.G., S.B., M.B., Ö.Ç. ve damat D.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi