Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Yolun karşısına geçen köpeğe çarptı, arkasına bile bakmadı

Yolun karşısına geçen köpeğe çarptı, arkasına bile bakmadı


Kocaeli'de bir otomobil sürücüsü, yolun karşısına geçmeye çalışan köpeğe hızlanarak çarptı.

Yolun karşısına geçen köpeğe çarptı, arkasına bile bakmadı

Köpek çarpmanın etkisiyle savrulurken, bir vatandaş ise ezilmekten son anda kurtuldu. Sürücü, arkasına bile bakmadan yoluna devam etti. Bu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Kartepe ilçesi İstasyon Mahallesi Hüsnü Efe Caddesi'nde meydana geldi. Köpeği fark eden sürücü, caddeyi dönerken hızlanarak hayvana bilerek çarptı. Çarpmanın etkisiyle köpek savrulurken, 41 ABL 981 plakalı aracın sürücüsü hiç durmadan yoluna devam etti. O esnada bir vatandaş ezilmekten son anda kurtulup sürücüye tepki gösterdi. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına kaydedildi.

Mahallede esnaflık yapan Turgut Uygun, olayla ilgili olarak şunları söyledi: “Köpek kendi yolunda giderken araç birden hızlandı ve üstüne gitti. Sürücünün neden hızlandığını anlamadım. Sürücünün yaptığı çok yanlış. Mahallemizin köpeğidir ve kimseye zararı olmaz. Köpeğimiz çok evcil ve uysaldır. Sürücüyü kınıyoruz.”

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi