Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Yoldan çıkan yolcu otobüsü tarlaya girdi: 4 yaralı

Kayseri'nin İncesu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolcu otobüsü tarlaya uçmuştur. Kazada otobüste bulunan 4 kişi yaralanmıştır.

Yoldan çıkan yolcu otobüsü tarlaya girdi: 4 yaralı

Kaza, Kayseri-Niğde kara yolu Subaşı Mahallesi yakınlarında gerçekleşmiştir. Sinan K. isimli sürücünün yönetimindeki 01 AJZ 822 plakalı Mercedes marka yolcu otobüsü, sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yanındaki ağaçlara çarpmış ve tarlaya uçmuştur. Otobüsün devrilmesini engelleyen ağaçlar sayesinde daha büyük bir felaket önlenmiştir. Kazada 4 kişi yaralanmıştır. İhbar üzerine olay yerine polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilmiştir. Yaralılar ambulanslarla hastaneye taşınırken, jandarma ve polis ekipleri de olay yerinde inceleme yapmıştır. Yolcu otobüsü, çekici yardımıyla kaldırılmıştır.

Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatılmıştır. Olayın nedeni ve ayrıntıları araştırılmaktadır. Kazanın meydana geldiği bölgede geniş çapta maddi hasar meydana gelmiştir. Yetkililer, benzer kazaların önlenmesi için gerekli güvenlik önlemlerinin alınacağını belirtmişlerdir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi