Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Yola kaçan basket topu, genç kuryeye kaza yaptırdı

Yola kaçan basket topu, genç kuryeye kaza yaptırdı


Antalya'nın Manavgat ilçesinde, seyir halindeki motosikletin yol kenarındaki basketbol sahasından fırlayan bir topa çarparak devrilmesi sonucu sürücü yaralandı.

Yola kaçan basket topu, genç kuryeye kaza yaptırdı

Olay, kaza yapan motosikletle aynı yönde ilerleyen diğer motosikletin sürücüsü tarafından anlatıldı; bu sürücü, topun önüne gelmesi üzerine düşmemek için topa tekme attığını ve bunun devrilmeye neden olduğunu belirtti.

Kaza, Eski Hisar Mahallesi Güllük Caddesi'nde, Yusuf Uysal'ın kullandığı 07 BPV 729 plakalı kurye motosikletinin devrilmesiyle meydana geldi. Yaralanan Uysal, 112 sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Diğer motosikletin sürücüsü Muratcan Özbek, yol kenarındaki basketbol sahasından fırlayan topun önüne geldiğini ve topu uzaklaştırmak için ayağıyla ittiğinde, topun Yusuf Uysal'ın motosikletinin tekerine çarparak devrilmesine neden olduğunu ifade etti.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi