Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Yenice’de Jandarmaya sürpriz kutlama

Karabük’ün Yenice ilçesine bağlı Yortan Beldesi'nde Jandarma Teşkilatının 185. kuruluş yıl dönümü, sıra dışı bir kutlamaya sahne oldu.

Yenice’de Jandarmaya sürpriz kutlama

Vatandaşlar, jandarma personeline sürpriz bir kutlama yapmak amacıyla asılsız bir ihbarda bulundu. Buna göre, Yortan Beldesi'nde gece saatlerinde gençler arasında kavga olduğu ihbarı yapıldı ve bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi.

Jandarma ekipleri, kuruluş yıl dönümleri dolayısıyla alışılmışın dışında bir şekilde hazırlanan bu sürprizden habersiz olarak bölgeye ulaştılar. Ancak varacakları yerde, gençler tarafından alkışlar ve meşalelerle karşılandılar. Sürpriz karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen jandarma personeli, bu samimi jest karşısında duygusal anlar yaşadılar ve vatandaşların bu özel kutlaması için teşekkür ettiler.

Yortan Belde Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki ve gençler, jandarma personelinin şaşkınlık içindeki tepkilerine tanık oldular. Kutlamada, jandarma teşkilatının toplum güvenliğine yaptığı önemli katkılar vurgulandı ve jandarma personeli onurlandırılmak istendi. Kutlama, sonunda fotoğraf çekimi ile son buldu, böylece bu anlamlı gün özel bir hatırayla sonlandırıldı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi