Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Yatağan'da trafik kazası: 1'i ağır 3 yaralı

Yatağan'da trafik kazası: 1'i ağır 3 yaralı


Muğla'nın Yatağan ilçesinde Dere Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, bir ticari araç ile bir otomobil çarpışmış ve çarpışmanın etkisiyle araçta bulunan 3 kişi yaralanmıştır.

Yatağan'da trafik kazası: 1'i ağır 3 yaralı

Kazanın ayrıntıları şu şekildedir:

Kaza, öğle saatlerinde meydana gelmiştir. 48 AGK 899 plakalı bir ticari araç ile 48 HC 288 plakalı bir otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle çarpışmıştır. Çarpışma sonucunda araçta bulunan 3 kişi yaralanmıştır. Kazayı görenler, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmiştir. İhbar üzerine sağlık ve güvenlik güçleri olay yerine yönlendirilmiştir.

Sağlık ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek yaralılara ilk müdahalelerini yapmış ve ambulanslarla hastaneye sevk etmiştir. Yaralılar Z.Ö., E.U. ve C.Ş. tedavi altına alınmıştır. Yaralılardan Z.Ö.'nün hayati tehlikesi bulunduğu bilgisi verilmiştir.

Kazayla ilgili soruşturma devam etmektedir. Yetkililer, kaza nedenini belirlemek ve sorumluları tespit etmek amacıyla gerekli incelemeleri yapacaklardır. Kazanın tam olarak nasıl gerçekleştiği ve diğer ayrıntılar soruşturma sonucunda ortaya çıkacaktır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi