Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Yaşlı çifti kaza ayırdı

Denizli'nin Kale ilçesinde, elektrikli bisiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, kocasıyla birlikte ağır yaralanan yaşlı kadın kurtarılamadı.

Yaşlı çifti kaza ayırdı

Kaza, Kale ilçesine bağlı Uluçam Mahallesi sanayi bölgesinde gerçekleşti. Otomobilin, tütün işçilerini taşıdığı sırada, aynı yönde seyreden Ali Çölgeçen'in yönetimindeki elektrikli motosikletle çarpışması sonucu meydana geldi. Kazada, Ali Çölgeçen ile eşi Durdu Çölgeçen yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrollerde Durdu Çölgeçen ile Ali Çölgeçen, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Kale Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ne yazık ki, Durdu Çölgeçen'in durumu ağırdı ve hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ali Çölgeçen'in ise 2 yerinde kırık olduğu, Denizli'ye sevk edildiği ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Diğer araçta bulunan yolcuların kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı belirtildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi