Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Yangın, uyuşturucu serasını ortaya çıkardı

Adana'nın Çukurova ilçesinde bir apartman dairesinde çıkan yangın, iklimlendirme sistemi kullanılarak kurulan bir uyuşturucu serasını ortaya çıkardı.

Yangın, uyuşturucu serasını ortaya çıkardı

Polis, yangın sonrasında eve gelerek 6 kilo 644 gram esrar ve 4,5 gram kokain ele geçirdi. Olayla ilgili yakalanan 21 yaşındaki Buğra Şahincan U. tutuklandı.

Olay, 27 Haziran'da Mahfesığmaz Mahallesi'nde meydana geldi. İtfaiye ekipleri bir apartman dairesinde yangın ihbarı aldıktan sonra yangına müdahale ederken uyuşturucu serası ile karşılaştı ve durumu hemen polise bildirdi. Küçük çapta çıkan yangın söndürüldü.

Polis ekipleri, iklimlendirme sistemi kullanılarak kurulan uyuşturucu serasında 6 kilo 644 gram esrar ve 4,5 gram kokain buldu. Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı araştırma ekipleri, evde kiracı olan Buğra Şahincan U. (21) ve A.Y.Ö. (19)'yü yakalamak için çalışmalara başladı. Buğra Şahincan U., Çukurova araştırma polisleri tarafından yakalandı.

Yakalanan şüpheli, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi