Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Yan bakma cinayetinde acil karıştı

Bursa'da sokak arasında 'yan bakma' sebebiyle çıkan tartışma, 31 yaşındaki bir gencin iki kuzen tarafından bıçaklanmasıyla sonuçlandı.

Yan bakma cinayetinde acil karıştı

Ağır yaralanan genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından gencin yakınları hastane önünde kavga etti.

Merkez Osmangazi ilçesi Hocaalizade Mahallesi'nde meydana gelen olayda, çeşitli suçlardan 19 kaydı bulunan Bilal Türkmen (31), sokakta karşılaştığı Kamil Eren Ü. (22) ve Mehmet Kağan Ü. (28) ile 'yan bakma' nedeniyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine kuzenler, Türkmen'i bacağından bıçaklayarak kaçtı. Atardamara aldığı darbe sonucu kanlar içinde kalan Türkmen, sağlık ekipleri tarafından en yakın hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hastaneye gelen Türkmen'in yakınları arasında da kavga çıktı ve bu anlar kameraya yansıdı. Olayla ilgili soruşturma başlatan Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameraları yardımıyla kaçan şüphelileri yakaladı. Kamil Eren Ü. ve Mehmet Kağan Ü., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Kamil Eren Ü.'nün 3, Mehmet Kağan Ü.'nün ise 1 suç kaydı bulunduğu öğrenildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi