Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Yalova MAG-DER’den öğrencilere eğitim

Yalova MAG-DER’den öğrencilere eğitim


Yalova Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği (MAG-DER), Safalı Yılmaz Tüzünataç Çocuk Kütüphanesi öğrencilerine yönelik doğada yaşam, ip bağlama ve ilk yardım eğitimleri düzenlemiştir.

Yalova MAG-DER’den öğrencilere eğitim

Eğitimde MAG-DER Başkanı Sabri Karaçam da yer almış ve öğrencilere uygulamalı olarak eğitim verilmiştir. Gönüllüler, doğada yaşam becerileri, ip bağlama teknikleri ve doğada ilk yardım konularında eğitimler sunmuşlardır.

Başkan Karaçam, bu tür eğitimlerin devam edeceğini belirtmiştir. Yalova MAG-DER, toplumun afetlere hazırlıklı olmasını sağlamak ve afet durumlarında yardım etmek amacıyla faaliyet gösteren bir dernektir. Eğitimlerle öğrencilere doğa bilinci, pratik beceriler ve acil durumlarda nasıl yardım edileceği konusunda farkındalık kazandırılmaktadır. Bu tür eğitimlerin devam etmesi, toplumun afetlere karşı daha hazırlıklı olmasını ve afet durumlarında daha etkili yardım sağlanmasını sağlamaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi