Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Yalın 20. sanat yılını 40 bin kişiyle kutlayacak

Yalın 20. sanat yılını 40 bin kişiyle kutlayacak


Ünlü şarkıcı Yalın, profesyonel müzik kariyerinin 20. yıl dönümüne özel olarak 31 Mayıs'ta Beşiktaş Stadyumu'nda büyük bir konser verecek.

Yalın 20. sanat yılını 40 bin kişiyle kutlayacak

Yalın, basın mensuplarıyla bir araya gelerek konser hakkında bilgi verdi. Şarkıcı, 40 bin kişiye sunacağı sahne şovuyla hayranlarını şaşırtmaya hazırlanıyor. Konser öncesi yapılan satışlardan bahseden Yalın, şu ana kadar 20 bin biletin satıldığını, ilk gün ise 10 bin adet biletin tükendiğini belirtti. Yalın, stadyum konseri vermek için heyecanlı olduğunu ve talebin bu kadar yüksek olacağını beklemmediğini dile getirdi. Aynı zamanda sahneye çıkmakla ilgili duygularını paylaşan şarkıcı, bu büyük ilginin kendisi için gurur verici olduğunu ifade etti. Yalın, konserin büyük bir başarıyla sonuçlanmasını umduğunu ve biletlerin muhtemelen tamamının satılacağını düşündüğünü belirtti. Konuşmasında, stadyumun büyüklüğü karşısında hala şaşkınlığını dile getiren Yalın, 20 yıldır hayalini kurduğu bu anın gerçekleşmesinin kendisi için büyük bir mutluluk olduğunu söyledi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi