Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Virajı alamayan otomobil ağaca çarptı

Manavgat'ta bir ağaca çarparak kaza yapan aracın sürücüsü, başka bir aracın kendilerini sıkıştırması sonucu kazanın meydana geldiğini ve sıkıştıran aracın durmayarak olay yerinden uzaklaştığını iddia etti.

Virajı alamayan otomobil ağaca çarptı

Antalya'nın Manavgat ilçesi Eski Hisar Mahallesi'nde gerçekleşen kazada, Herdford Caddesi üzerinde seyir halinde olan Hakan Tangat'ın kullandığı 34 EAT 679 plakalı otomobil, Çevreyolu Köprüsü'nü geçtikten sonra virajı alamayarak yol kenarındaki ağaca çarptı. Kazada büyük maddi hasar meydana gelirken, sürücü Hakan Tangat yaralandı ve olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olay yerindeki ilk ifadelerinde sürücü Hakan Tangat ve yolcu Ali Eren Gül, Çevreyolu Köprüsü'nü geçip viraja girdikleri sırada plakasını alamadıkları bir aracın kendilerini sıkıştırması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptıklarını belirtti. Kazaya neden olan aracın ise durmadan olay yerinden uzaklaştığı öğrenildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi