Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Vehbi Koç Ortaokulu öğrencilerinden bilimsel ve sportif başarı

Vehbi Koç Ortaokulu öğrencilerinden bilimsel ve sportif başarı


İnönü Vehbi Koç Ortaokulu öğrencilerinin bilimsel ve sportif alandaki başarılarının ön plana çıktığı belirtilmiştir.

Vehbi Koç Ortaokulu öğrencilerinden bilimsel ve sportif başarı

Öğrenciler, TÜBİTAK 2204-B Ortaokullar Arası Araştırma Projesi Yazma Yarışması'nda 'Türk Damgalarına Can Suyu' adlı proje ile Bursa Bölge Birinciliği elde etmişlerdir. Bu başarı sayesinde Türkiye finaline katılmaya hak kazanmışlardır.

Ayrıca, öğrencilerin beden eğitimi dersinde bilek güreşine hazırlanarak Türkiye şampiyonasına katıldıkları belirtilmiştir. Bu şampiyonada 1 altın, 3 gümüş ve 1 bronz madalya kazanmışlardır. Sporcular, farklı kilolarda mücadele ederek önemli dereceler elde etmişlerdir.

Okul müdürü Fazıl Özkara, öğretmen ve öğrencilerinin başarılarının okulun gelişiminde önemli bir rol oynadığını vurgulamıştır. Okulun son yıllarda Eskişehir ve ülke çapında ses getiren başarılara imza attığı ifade edilmiştir. Öğretmenlerin özverili çalışmaları ve öğrencilerin büyük gayretleriyle İnönü Vehbi Koç Ortaokulu'nun başarılara öncülük ettiği belirtilmiştir. Gelecek yıllarda da başarılarını sürdürmeyi hedefledikleri vurgulanmıştır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi