Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Vefat eden zabıta memuru Mustafa Şengün için tören düzenlendi

Vefat eden zabıta memuru Mustafa Şengün için tören düzenlendi


İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde 37 yıl boyunca hizmet veren Mustafa Şengün, yakalandığı amansız bir hastalık sonucu hayatını kaybetmiştir.

Vefat eden zabıta memuru Mustafa Şengün için tören düzenlendi

İnegöl Belediyesi, Mustafa Şengün'ü anmak ve son görevini yerine getirmek amacıyla bir tören düzenlemiştir. Tören, İnegöl Belediye binası önünde gerçekleşmiştir.

Mustafa Şengün'ün mesai arkadaşları ve sevenleri, 37 yıldır hizmet ettiği kurumun önünde dualar eşliğinde onu son yolculuğuna uğurlamışlardır. Törende helallik alınmış ve İnegöl Belediyesi çalışanları gözyaşlarına hakim olamamıştır. Belediye Başkanı Alper Taban yaptığı konuşmada, "Hepimizin başı sağ olsun. Bugün burada, uzun yıllar kurumumuzda çalışıp ebediyete uğurladığımız Mustafa ağabeyimizin duasını yapmak için toplandık. Ölüm karşısında pek fazla söz söylemek mümkün değil. Ölüm, bize en önemli mesajı veriyor. Mustafa ağabeyimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesine ve tüm yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bugün onu yakalandığı bir rahatsızlık sonucu sonsuzluğa uğurluyoruz. Biz kendisinden razıyız, eğer hakkımız varsa helal olsun. Cenabı Allah, onu cennetiyle mükafatlandırsın inşallah. Ömrü boyunca şehrimiz için çalışmış ve mücadele etmiştir. Bugün burada olan herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuşmuştur.

Mustafa Şengün'ün uzun yıllar boyunca İnegöl Belediyesi'nde görev yaparak şehre hizmet ettiği ve bu törenle anıldığı belirtilmiştir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi