Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
VEDAŞ personelinden kan bağışı

VEDAŞ personelinden kan bağışı


Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) çalışanları, Kızılay’a kan bağışında bulundu.

VEDAŞ personelinden kan bağışı

Şirket merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte gönüllü olarak katılım gösteren çalışanlar, "sorumluluk kanımızda var" anlayışıyla hareket ederek Kızılay’ın düzenli bağışçıları arasında yer aldı.

VEDAŞ Şirket Müdürü Fatih Talay, kan bağışı etkinliğine gösterilen yoğun ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirerek, "Gönüllü ve madalyalı kan bağışçısı olan çalışanlarımızın yoğun ilgisinden dolayı çok mutluyum. Kurum kültürümüzün bir parçası olan sosyal sorumluluk ve gönüllülük hassasiyetiyle hareket eden çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu bağışlar sayesinde bir başka hayata umut olma şansı buluyoruz. Bizlere bu imkanı sağlayan Kızılay yetkililerine teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Kızılay standında görevli Dr. Ramiz Hasanoğlu, kan vermenin önemini vurgulayarak, "Kan vermek birçok hayata umut olduğu gibi, kan bağışında bulunan kişiler için de faydalıdır. Kan vermenin kalp krizi riskini azaltması, kan hücrelerinin yenilenmesi, karaciğer sağlığını desteklemesi, baş ağrısı ve yorgunluğa iyi gelmesi gibi birçok faydası bulunmaktadır. Sosyal sorumluluk anlayışıyla gönüllü olarak bağışta bulunan VEDAŞ ailesine teşekkür ediyor, tüm halkımızı kan bağışında bulunmaya davet ediyorum" şeklinde konuştu.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi