Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Varto'da "inek tartışması" kanlı bitti: 1 ölü

Varto'da "inek tartışması" kanlı bitti: 1 ölü


Muş'un Varto ilçesine bağlı Yıldızlar mezrasında, ineklerin araziye girmesiyle başlayan bir tartışma, trajik bir sonuca yol açtı.

Varto'da "inek tartışması" kanlı bitti: 1 ölü

İddiaya göre, amca çocukları olan Kerem Yıldız (50) ile Ömer Yıldız (70) arasında ineklerin neden araziye girdiği konusunda bir anlaşmazlık yaşandı. Tartışma kavgaya dönüştü ve Kerem Yıldız, Ömer Yıldız'a bir kürek ile saldırdı. Bu saldırı sonucunda Ömer Yıldız olay yerinde hayatını kaybetti.

Köylülerin durumu bildirmesi üzerine jandarma ve sağlık ekipleri mezraya sevk edildi. Yapılan incelemede, Ömer Yıldız'ın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Ömer Yıldız'ın cansız bedeni, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Varto Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Kesin otopsi işlemleri için ise Ömer Yıldız'ın cenazesi Muş Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olay sonrasında Varto İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, hastane ve köyde güvenlik önlemleri aldı. Kerem Yıldız ve ismi henüz belirlenemeyen bir kişi jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Şu an olayla ilgili tahkikat devam etmektedir ve kesin bir sonuca varmak için detaylı incelemeler sürdürülmektedir.

Muhabir : Gülcan ONAT
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi