Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Vali Eldivan kariyer ve motivasyon söyleşisinde öğrencilerle bir araya geldi

Vali Eldivan kariyer ve motivasyon söyleşisinde öğrencilerle bir araya geldi


Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Liselere Geçiş Sistemi sınavı öncesinde hazırlanan 8. sınıf öğrencileriyle bir araya gelerek kariyer ve motivasyon söyleşisi gerçekleştirdi.

Vali Eldivan kariyer ve motivasyon söyleşisinde öğrencilerle bir araya geldi

Önce Bayburt Şehitler Ortaokulu'nda, daha sonra da Bayburt Ortaokulu'nda buluşan Vali Eldivan, Bayburt Valiliği tarafından başlatılan 'Birlikte Başaracağız' projesi kapsamında Liselere Geçiş Sınavlarına ve Yüksek Öğretim Kurumları Sınavlarına hazırlanan tüm öğrencilere yardımcı kaynak kitapların dağıtıldığını belirtti. Bu projenin öğrencilerin kaynak kitap ihtiyacını desteklediğini vurguladı.

Kariyer ve motivasyon söyleşisinde konuşan Vali Eldivan, öğrencilere sınavlarda başarılı olacaklarına inandığını ve ülkenin eğitimde daha iyi yerlere gelmeyi hedeflediğini ifade etti. Ayrıca öğrencilerin iyi okullarda eğitim alıp meslek sahibi olduktan sonra memleketlerine ve milletlerine iyi bir şekilde hizmet etmelerini sağlamak için ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini söyledi.

Vali Eldivan, öğrencilere sınavda heyecan yapmamaları gerektiğini hatırlattı ve sınava girecek olan tüm öğrencilere başarılar diledi. Bu tür motivasyon ve kariyer söyleşileri, öğrencilere ilham vermek, onları sınava hazırlık sürecinde desteklemek ve başarıya ulaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen önemli etkinliklerdir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi