Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Üzerine tır devrilen otomobildeki aile ölümden döndü

Üzerine tır devrilen otomobildeki aile ölümden döndü


Bursa'nın İnegöl ilçesinde kontrolden çıkan bir tırın bir otomobilin üzerine devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, biri çocuk olmak üzere iki kişi ölümden döndü.

Üzerine tır devrilen otomobildeki aile ölümden döndü

Kaza, sabah saat 10.00 sıralarında Bursa-Ankara karayolu üzerindeki Hikmet Şahin Köprülü Kavşağı'nda gerçekleşti. İddiaya göre, İnegöl'den Bursa yönüne seyir halinde olan Necati K. (40) yönetimindeki 16 BED 370 plakalı tır, yol çalışması nedeniyle şerit değiştirmek istediği sırada kontrolünü kaybederek, karşı yönden gelen Ferhat A. (30) yönetimindeki 19 AAS 158 plakalı otomobilin üzerine devrildi.

Kazanın ardından her iki aracın sürücüleri yaralanmazken, tırda bulunan sürücünün 5 yaşındaki oğlu Çınar K. ile otomobilde yolcu olarak bulunan Yılmaz A. (61) yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralıları İnegöl Devlet Hastanesine kaldırdı.

Devrilen tır iş makinesi yardımıyla yoldan kaldırıldı ve yolun tekrar trafiğe açılması sağlandı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi