Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Uyuşturucu suçlarından aranan 2 şahıs jandarma tarafından yakalandı

Afyonkarahisar'da, uyuşturucu kullanma ve satma suçlarından hapis cezaları ile aranan biri kadın 2 kişi, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan takip sonucunda yakalandı.

Uyuşturucu suçlarından aranan 2 şahıs jandarma tarafından yakalandı

Jandarma ekipleri, aranan şahısların yakalanması için çalışmalarını sürdürdü. Yapılan incelemeler sonucunda, M.Ö. isimli şahsın silahla tehdit ve kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak suçlarından 6 yıl 10 ay 22 gün hapis cezasıyla arandığı belirlendi. Daha sonra düzenlenen operasyonla M.Ö., Sinanpaşa ilçesine bağlı Düzağaç beldesinde yakalandı.

Ayrıca, jandarma ekipleri bir başka operasyonda uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak suçundan 5 yıl 5 ay hapis cezasıyla aranan A.A. isimli kadını Şuhut ilçesinde yakaladı.

Yakalanan her iki şahıs, jandarma tarafından yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu operasyonlar, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı'nın uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürüttüğü etkili çalışmalardan bir örnektir. Jandarma, toplumun güvenliğini sağlamak ve suçluların adalet önüne çıkarılmasını sağlamak amacıyla kararlılıkla görevlerini yerine getirmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi