Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Uyuşturucu satarken yakalanan dolmuş şoförü tutuklandı

Afyonkarahisar'da, uyuşturucu satarken yakalanan bir dolmuş şoförü çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uyuşturucu satarken yakalanan dolmuş şoförü tutuklandı

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde sokak satıcılarına yönelik operasyon gerçekleştirdi. Bu operasyonda, dolmuş şoförlüğü yapan M.M.Z. isimli şahıs takibe alındı ve yapılan takip sonucunda şahıs, üç adet peçeteye emdirilmiş uyuşturucu ve makas ile birlikte yakalandı. Ayrıca, M.M.Z. ile birlikte yakalanan B.A., D.Y. ve F.E. isimli diğer şahıslar hakkında da uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapıldığı belirtildi.

Dolmuş şoförlüğü yaptığı öğrenilen M.M.Z., emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemede çıkarıldığı duruşmada tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu operasyon, Afyonkarahisar'da uyuşturucu satışı ve kullanımıyla mücadele eden emniyet güçlerinin başarılı çalışmalarından biridir. Güvenlik birimleri, uyuşturucu ticaretini engellemek ve toplum sağlığını korumak için kararlılıkla çalışmalarını sürdürmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi