Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Uyuşturucu kuryesi 2 kişinin mide ve bağırsaklarından 18 paket uyuşturucu çıktı

Uyuşturucu kuryesi 2 kişinin mide ve bağırsaklarından 18 paket uyuşturucu çıktı


Samsun'da düzenlenen operasyonda, mide ve bağırsaklarında uyuşturucu taşıyan iki kişi, polis takibi sonucunda yakalandı.

Uyuşturucu kuryesi 2 kişinin mide ve bağırsaklarından 18 paket uyuşturucu çıktı

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen operasyonda, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Samsun otogarına gelen A.A. (36) ve H.T.'yi (44) takibe aldı. Şüpheliler, İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi'nde durduruldu ve araçta yapılan aramada uyuşturucu maddeye rastlanmadı.

Şüphelilerin halsiz ve tedirgin davranışları üzerine, uyuşturucu maddeyi yutarak taşıdıkları şüphesiyle Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiler. Hastanede çekilen röntgen filmleri, A.A. ve H.T.'nin mide ve bağırsaklarında yabancı maddeler olduğunu ortaya çıkardı. Yapılan tıbbi müdahaleyle, 18 paket halinde toplam 500 gram metamfetamin ele geçirildi.

A.A. ve H.T.'nin ikametlerinde yapılan aramada, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 99 adet fişek bulundu. Ayrıca, şüphelilere yardım ve yataklık eden R.K. (44) de gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi