Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Uyuşturucu kullanan 8 şüpheli jandarmadan kaçamadı

Uyuşturucu kullanan 8 şüpheli jandarmadan kaçamadı


Aydın'da Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında, Kuşadası, Kuyucak, Köşk ve İncirliova ilçelerinde uyuşturucu satıcıları ve kullanıcılarına yönelik bir operasyon gerçekleştirilmiştir.

Uyuşturucu kullanan 8 şüpheli jandarmadan kaçamadı

Bu operasyonlar sonucunda C.Ç. ve U.İ.T. isimli şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu madde ve 1 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiştir. Ayrıca, C.Ç., U.İ.T., R.B., A.Y., E.D., İ.G., A.Ç. ve F.D. isimli 8 şüphelinin uyuşturucu madde kullandıkları tespit edilmiştir.

Yakalanan şüpheliler gözaltına alınmış ve hakklarında adli işlem başlatılmıştır. Aydın İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucuyla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürerek, uyuşturucu madde satıcılarına ve kullanıcılarına yönelik operasyonlarını devam ettirmektedir. Bu tür operasyonlarla uyuşturucu ticaretinin ve kullanımının önlenmesi, toplumun güvenliği ve gençlerin korunması hedeflenmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi