Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Üsküdar'da satın almak istediği motosikleti test sürüşü sırasında çaldı

Üsküdar'da satın almak istediği motosikleti test sürüşü sırasında çaldı


İstanbul'un Üsküdar ilçesinde, Özkan Ceylan yaklaşık 350 bin lira değerindeki Yamaha marka motosikletini satmak için internete ilan verdi.

Üsküdar'da satın almak istediği motosikleti test sürüşü sırasında çaldı

Bu ilanı gören Yusuf Yardımcı adlı şahıs, motosikleti satın almak istediğini belirterek Ceylan ile irtibata geçti ve Şişli'den Üsküdar'a geldi. Müşteri gibi davranan Yardımcı, motosikleti inceleyip birkaç deneme sürüşü yaptı.

Yardımcı, motosikleti sürmek istediğini söyleyerek motosiklet sahibi Özkan Ceylan ile yer değiştirdiği sırada, motosikleti çalarak hızla uzaklaştı. Özkan Ceylan, güvenlik kamera görüntüleri ile polise başvurarak şikayetçi oldu. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. Hırsızın motosikleti incelediği anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Motosiklet sahibi Özkan Ceylan, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: "Motorumu ilana koymuştum. Alıcı olarak geldi ve Antalya'ya yollayacağını söyledi. İsmi Yusuf Yardımcı ama sahte de olabilir. Motosikleti otoparkta gösterdim. Motosikleti denemek amaçlı sürmek istediğini rica etti benden. Ben de tek süremezsin dedim. Ben sürdüm bir iki tur attık. Motosikleti beğendiğini söyledi bana. Bir turda kendisi sürmek istediğini söyledi. Ben de arkasına bindim deneme sürüşü yaptı. Motosikleti beğendiğini ve kapora hemen yollayacağını söyledi. Arkadan ön tarafa geçeceğim sırada bir anda motosikleti kaçırdı."

Olay, motosikleti satın almak isteyen dolandırıcıların yeni bir yöntemi olarak dikkat çekiyor ve araç satış işlemlerinde dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi