Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Üsküdar'da 2 milyon TL'lik dron hırsızlığı kamerada

Üsküdar'da 2 milyon TL'lik dron hırsızlığı kamerada


Üsküdar Altunizade'de bulunan bir dron satış mağazasında yaşanan hırsızlık olayı, güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Üsküdar'da 2 milyon TL'lik dron hırsızlığı kamerada

Olay, 13 Haziran sabahı saat 05.30 sularında gerçekleşti. Mağazanın önüne lüks bir otomobil ile gelen hırsızlar, yanlarında getirdikleri araç gereçlerle dükkanın kepengini zorlayarak açtılar. İçeri giren hırsızlar, piyasa değeri yaklaşık 2 milyon TL olan dronlar, dron aparatları, kameralar ve çeşitli teknolojik ürünleri çalarak otomobilin bagajına ve koltuklarına yerleştirdi.

Hırsızlık anları, mağazanın güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Dükkan sahipleri, alarmın devreye girmesiyle olayı fark ederek polisi aradılar. Çalınan ürünlerden 8 tanesinin aktif edildiğini belirten mağaza yetkilisi Mehmet Mannasoğlu, bu durumu polis ekiplerine bildirdiklerini ve takip ettiklerini ifade etti. Çalınan cihazların seri numaralarıyla takip edilebildiğini ve bu yolla çalınan ürünlerin piyasada satışa çıkarılmasının zor olacağını belirtti.

Hırsızların olay yerinden kaçarken güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntülerin incelendiği ve soruşturmanın devam ettiği bildirildi. Mağaza yetkilisi, halkı çalıntı ürünler konusunda dikkatli olmaları konusunda uyardı ve kolluk kuvvetlerine çalınan ürünlerin takibinde yardımcı olacaklarını söyledi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi