Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Ünlü yazar Erdem Koleji’nde imza gününe katıldı

Ünlü yazar Erdem Koleji’nde imza gününe katıldı


Gaziantep Erdem Koleji'nin düzenlediği "Okur-Yazar Buluşmaları" etkinliğinde çocuk kitapları yazarı Anıl Basılı, Erdem Koleji'nde öğrencilerle bir araya geldi.

Ünlü yazar Erdem Koleji’nde imza gününe katıldı

Okulun kitap okuma listesinde yer alan Anıl Basılı, okuma kültürünün geliştirilmesini amaçlayan bu etkinliğin konuğu olarak katıldı. İlkokul öğrencileriyle okul etkinlik salonunda buluşan yazar, keyifli bir etkinlik ve söyleşi gerçekleştirerek öğrencilerle kitaplar hakkında konuştu. Anıl Basılı, yazarlık deneyimlerini paylaşırken, kitapların yazım süreci ve hayal gücü gibi konular hakkında bilgi verdi. Söyleşinin sonunda 2., 3., 4. ve 5. sınıf öğrencileri, okudukları kitaplarla ilgili merak ettikleri soruları yazara sordular.

Söyleşinin ardından yazar Anıl Basılı, okulda bir imza günü etkinliğine katıldı. Heyecanlı bir okuyucu kitlesiyle karşılaşan Basılı, Dadanık adlı yeni kitabını imzalayarak öğrencilerle birebir ilgilendi. Okul yöneticileri, bu anlamlı etkinliğe katıldığı için yazar Anıl Basılı'ya teşekkürlerini ileterek çiçek takdim ettiler. Yazar, okulu her açıdan beğendiğini ve öğrencilerle kitaplar üzerine keyifli anlar yaşadığını ifade etti.

Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez, kitap okumanın önemine vurgu yaparak, buluşmalar ve etkinlikler aracılığıyla öğrencilerin edebi dünyalarını genişletmeye devam edeceklerini belirtti. Bu tür etkinliklerin, öğrencilerin okuma alışkanlıklarını geliştirmelerine ve yaratıcı düşünme becerilerini artırmalarına katkı sağladığına dikkat çekti.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi