Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Üniversite ve lise öğrencileri sürdürülebilirlik öğrenci kongresinde buluşuyor

Üniversite ve lise öğrencileri sürdürülebilirlik öğrenci kongresinde buluşuyor


Fenerbahçe Üniversitesi ve MBA Okulları, Medicana Eğitim Grubu iş birliğiyle düzenlenen I. Ulusal Sürdürülebilirlik Öğrenci Kongresi için hazırlıklara başladı.

Üniversite ve lise öğrencileri sürdürülebilirlik öğrenci kongresinde buluşuyor

Kongre, lise öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşecek ve Sağlık, Teknoloji, Çevre ve Eğitim başlıklarına odaklanacak.

Kongre, 10-11 Mayıs tarihlerinde Fenerbahçe Üniversitesi'nde düzenlenecektir. Kongrede, Medicana Grup üst düzey yöneticileri, Savunma Sanayi Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Karataş ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Muhammet Saymaz gibi konuşmacılar üniversite ve lise öğrencileriyle bir araya gelerek sürdürülebilirlik konusunda değerli paylaşımlarda bulunacaklar.

Fenerbahçe Üniversitesi ve MBA Okulları, kongrede lise hazırlık, 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerine sunum, poster sunumu veya dinleyici olarak katılma imkanı sunmaktadır. Bu sayede öğrenciler, bilgi paylaşımında bulunarak bireysel ve toplumsal düzeyde farkındalık oluşturabilecekler.

I. Ulusal Sürdürülebilirlik Öğrenci Kongresi, Medicana Eğitim Grubu iştiraki Fenerbahçe Üniversitesi ve MBA Okulları tarafından düzenlenerek gençlerin sürdürülebilirlik alanında bilinçlenmelerini, küresel sorunları anlamalarını ve sürdürülebilir çözümler üretmelerini hedeflemektedir. Bu kongre, öğrencilere yenilikçi bir öğrenme platformu sunarak geleceğin liderleri olarak sürdürülebilirlik konusunda yetkinliklerini geliştirmelerine yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi