Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Uğruna cinayet işlenen ev kundaklandı

Uğruna cinayet işlenen ev kundaklandı


Adana’da deprem korkusu yaşayan halası için yaptığı prefabrik evin 300 bin lira parasını isteyen genci öldürdüğü iddia edilen iki şüpheli tutuklandı.

Uğruna cinayet işlenen ev kundaklandı

Olaydan sonra, uğruna cinayet işlenen ev gece kundaklanarak kullanılamaz hale geldi.

1 Temmuz günü saat 18.00 sıralarında Çukurova ilçesi Dört Mahallesi Topalak Sokak'ta meydana gelen olayda, kaynak ustası ve kebapçı olan Burak Kayacan (36), deprem korkusuyla apartman dairesinde oturamayan halası Hülya A. için evinin karşısındaki arsaya prefabrik bir ev yaptı. Burak, halasından 300 bin TL’lik masrafını alamayınca, alacağını istemek için halasını aradı. Telefon konuşmasında Hülya A.’nın parayı ödemeyeceğini söylediği, Burak Kayacan'ın ise evi yıkmakla tehdit ettiği iddia edildi.

Ertesi gün, lojistik şirketinde çalışan Kemal A., oğlu Emre Kaan A. (27), Akın A. (26) ve arkadaşları S.G., M.T.A., Ali T. ile Burak Kayacan’ın evini bastı. A. ailesi ve beraberindeki 3 kişi küfürler ederken tabanca da kullanıldı. Açılan ateş sonrası Burak, av tüfeği ile karşılık verdi. Çıkan silahlı çatışmada, Kemal A. bacağından, Burak Kayacan göğüs ve karnından, bacanağı Mahmut Demir ise ayağından vuruldu. Ağır yaralanan Burak hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Olayın şüphelileri kaçarken, Kemal A. ve Mahmut Demir’in hastanede tedavileri devam ediyor.

Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalanan şüphelilerden Kayacan’ın kuzeni Emre Kaan A. ve arkadaşı Ali T. çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı. İki şüpheli suçlamaları birbirlerine attı. Diğer 4 kişi ise savcılıktan serbest bırakıldı.

Burak Kayacan’ın halası Hülya A.’ya yaptığı prefabrik ev ise gece kundaklanarak yakıldı. İtfaiye ekipleri yangını söndürse de ev kullanılamaz hale geldi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi