Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Uçurtmasını alan herkes stadyuma koştu

Uçurtmasını alan herkes stadyuma koştu


Pazaryeri ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde bir uçurtma şenliği düzenlenmiştir.

Uçurtmasını alan herkes stadyuma koştu

Pazaryeri Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliğe hem çocuklar hem de yetişkinler ilgi göstermiş ve uçurtmalarını alarak stadyuma akın etmiştir. Çocuklar şenlikte keyifli vakit geçirmiştir.

Pazaryeri Kaymakamı Ahmed Tayyib Kahraman, Belediye Başkanı Zekiye Tekin ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Lütfü Akyüz'ün de katıldığı uçurtma şenliği, ilçe stadyumunda tüm gün boyunca devam etmiştir. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, düzenlenen programa ilişkin açıklamasında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilçedeki öğrencilerin stadyumda düzenlenen "Uçurtma Şenliği" ile keyifli bir gün geçirmelerini sağladıklarını belirtmiştir. Ekinci, çocukların mutluluğuna ailelerinin de ortak olduğunu gözlemlediklerini ve bu güzel manzarayı ortaya çıkardıklarını ifade etmiştir. Ayrıca, çocuklar, gençler ve ailelerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ve geleceğin teminatı olan çocuklar için benzer etkinlikleri sürdüreceklerini vurgulamıştır. Uçurtma şenliğinin düzenlenmesinde desteklerini esirgemeyen Kaymakam Ahmed Tayyib Kahraman ve Belediye Başkanı Zekiye Tekin'e teşekkür etmiştir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi