Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Ücretsiz Wi-Fi hizmetinden 5 ayda 40 bin kişi yararlandı

Ücretsiz Wi-Fi hizmetinden 5 ayda 40 bin kişi yararlandı


Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ve özellikle öğrencilerin yoğun olarak kullandığı alanlarda ücretsiz Wi-Fi hizmeti sunarak her alanda vatandaşların yanında olmayı hedeflemektedir.

Ücretsiz Wi-Fi hizmetinden 5 ayda 40 bin kişi yararlandı

Büyükşehir Belediyesi, il genelinde 7 ilçede ve 18 farklı noktada ücretsiz ve kotasız Wi-Fi hizmeti sunmaktadır. Bu hizmetten 2024 yılı başından itibaren yaklaşık 40 bin kişi yararlanmıştır.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz Wi-Fi hizmetinden faydalanan üniversite öğrencileri, günümüzde neredeyse her şeyin internet üzerinden telefonlar aracılığıyla yapıldığını ve internet paketi ücretlerinin yüksekliğinin yaşam maliyetini artırdığını belirtmişlerdir. Bu nedenle Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz Wi-Fi hizmetinin önemli bir katkı sağladığını vurgulamışlardır.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği son sınıf öğrencisi Cem Ozan Yılmaz, ücretsiz Wi-Fi hizmetinin işlerine yaradığını ve birçok noktada bulunduğunu ifade etmiştir. Biyokimya Bölümü'nde doktora öğrencisi Yiğit Deveci ise internet paketlerinin pahalı olduğunu ve ücretsiz Wi-Fi hizmetinin son derece faydalı olduğunu belirtmiştir.

Spor Bilimleri son sınıf öğrencisi Gamze Akkaya ise interneti sosyal medya ve diğer uygulamalar için kullandıklarını ve öğrencilerin yoğun olduğu alanlarda Wi-Fi hizmetinin önemli olduğunu söylemiştir. Yoğurtçu Parkı'nda ücretsiz Wi-Fi hizmetinin bulunmasının büyük bir avantaj olduğunu ve öğrenciler için bu alanın daha iyi bir seçenek olduğunu ifade etmiştir.

Muhabir : İrfan Üstün
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi