Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Üç aracın karıştığı kazada 1 kişi yaralandı

Üç aracın karıştığı kazada 1 kişi yaralandı


Malatya'da üç aracın karıştığı bir trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kazaya sebep olduğu iddia edilen sürücü, aracı bölgede terk ederek kaçtı.

Üç aracın karıştığı kazada 1 kişi yaralandı

Kaza, saat 10.10 sularında İnönü Caddesi'nin eski öğretmenevi karşısında gerçekleşti. İddiaya göre, sürücüsü henüz tespit edilemeyen 44 KC 434 plakalı Fiat marka araç, 06 BK 0541 plakalı Audi marka otomobil ile caddede çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan araçlar, park halindeki 44 AEY 901 plakalı bir otomobile çarptı. Kazada, Audi marka aracın sürücüsü B.K. yaralandı.

Polis ve sağlık ekipleri, ihbar üzerine olay yerine sevk edildi. Araştırmalar sonucunda, 44 KC 434 plakalı aracın sürücüsünün olay yerinden kaçtığı belirlendi. Yaralı, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

Bu tür trafik kazaları, trafik kurallarına uymamanın ve dikkatsizliğin bir sonucu olarak meydana gelebilir. Sürücülerin dikkatli olması, hız sınırlarına uyması ve diğer araçlarla uyumlu bir şekilde seyretmesi önemlidir. Kazaya karışan sürücünün kaçması ise hukuki sorumluluğunu göstermektedir ve polis tarafından bu kişinin bulunması için çalışmalar yürütülecektir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi