Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Tutak'ta öğrencilerden anlamlı kampanya

Tutak'ta öğrencilerden anlamlı kampanya


Ağrı'nın Tutak ilçesinde, temiz çevre ve sağlıklı nesiller için bir temizlik kampanyası başlatılmıştır.

Tutak'ta öğrencilerden anlamlı kampanya

Kampanyaya Tutak İlçe Kaymakamı Erkan Adıbelli, Belediye Başkanı Fevzi Sayan, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katılmıştır.

Bu kampanya, doğa sevgisini aşılamak ve "Temiz bir çevre için doğanın sahibi değil, parçasıyız" bilincini yaymak amacıyla gerçekleştirilmiştir. Tüm okullarda öğrenciler ve ilçe halkı bir araya gelerek Tutak sokaklarında çevre temizliği yapmışlardır. Aynı zamanda öğrenciler, ilçe esnafını ziyaret ederek dükkanlara tek tek girip çöp dökülmemesi konusunda uyarılarda bulunmuşlardır.

Bu temizlik kampanyası, öğrencilerin ve halkın çevre bilincini artırmayı ve temiz bir çevre için herkesin sorumluluk almasını teşvik etmeyi amaçlamaktadır. Tutak ilçesinde gerçekleştirilen bu etkinlikte yer alan kaymakam, belediye başkanı, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar, toplumun çevre konusunda duyarlılığını artırmak adına önemli bir adım atmışlardır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi