Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Turizm Fakültesi öğrencileri o dersi tecrübe ederek öğrendiler

Turizm Fakültesi öğrencileri o dersi tecrübe ederek öğrendiler


Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Turizm Fakültesi bölümü öğrencileri, 'Wellness ve Spa' dersi kapsamında, Öğretim Görevlisi Hasip Cana eşliğinde Sapanca'da bulunan bir otelin ilgili birimine teknik bir gezi düzenledi.

Turizm Fakültesi öğrencileri o dersi tecrübe ederek öğrendiler

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Turizm Fakültesi bölümü öğrencileri, 'Wellness ve Spa' dersi kapsamında, Öğretim Görevlisi Hasip Cana eşliğinde Sapanca'da bulunan bir otelin ilgili birimine teknik bir gezi düzenledi. SUBÜ'nün "bilgiyi beceriyle bütünleştiriyoruz" sloganına dikkat çeken bölüm başkanı Prof. Dr. Aydın Yılmazer, gezinin amacının öğrencilere mesleki alanda katkı sağlamak olduğunu belirtti. Gezi, staj ve istihdam imkanları ile wellness ve spa hizmetleri konularını öne çıkarmayı amaçladı. Prof. Dr. Yılmazer, otel yöneticileri ve Wellness ve Spa Birim Müdürü Fatih Akıncı'ya kapılarını açtıkları için teşekkür etti.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi