Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
TSM Korosu’ndan müzik ziyafeti

TSM Korosu’ndan müzik ziyafeti


Tepebaşı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, "Bahar" adlı konseriyle Eskişehirli müzikseverlere keyifli bir akşam yaşattı. Konser, katılımcılardan tam not aldı.

TSM Korosu’ndan müzik ziyafeti

Tepebaşı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Şef İdil Çeliker yönetiminde çalışmalarına devam ederek özel konser programları düzenlemeye devam etmektedir. İdil Çeliker'in şefliğinde gerçekleşen "Bahar" adlı konser, Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, meclis üyeleri ve birçok müziksever vatandaşın katıldığı konsere iştirak etti.

Konserde konuşma yapan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, "Tepebaşı sanatın merkezi oldu. İnci Çayırlı'yı da burada rahmetle anıyorum. O, Türk Sanat Müziği'nin değerli bir hocasıydı ve bu koronun kuruluşunda büyük emeği vardı. Şimdi bayrağı İdil Hoca devraldı. Koromuz da son derece başarılı, Türk Sanat Müziği'ni keyifle dinledik. İdil hocama ve koro üyelerimize teşekkür ediyorum. Günlerimiz müzikle ve güzelliklerle dolu olsun" dedi.

Koro Şefi İdil Çeliker de, "Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Ahmet Ataç, kadına ve sanata değer veren büyük bir isimdir. Sizlere teşekkür ediyoruz, iyi ki varsınız" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Başkan Ataç, koro ile birlikte "Arabaya Taş Koydum" adlı eseri seslendirdi. Konser, büyük alkışlar eşliğinde sona erdi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi