Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Trafikte aracını motosikletlinin üzerine süren sürücüye ceza yağdı

Trafikte aracını motosikletlinin üzerine süren sürücüye ceza yağdı


Esenyurt'ta yaşanan olayda, bir otomobil sürücüsü motosikletlinin üzerine aracını sürerek trafikte inatlaşmıştır.

Trafikte aracını motosikletlinin üzerine süren sürücüye ceza yağdı

Bu durum, "trafik güvenliğini tehlikeye sokmak" suçlamasıyla adli işlem başlatılmasına ve sürücüye toplamda 35 bin 279 TL idari para cezası kesilmesine neden olmuştur.

Olay, 22 Mayıs tarihinde D-100 Güney Yol Avcılar Mevkii'nde meydana gelmiştir. İddiaya göre, seyir halindeki bir motosiklet ile otomobil sürücüsü arasında yol tartışması yaşanmış ve otomobil sürücüsü birden fazla kez motosikletlinin önüne kırmıştır. Bu inatlaşma trafiği etkileyerek diğer araçlar için de tehlikeli anlar yaratmıştır.

Polis ekipleri, olayın ardından çalışmalara başlamış ve aracın plakası üzerinden sürücünün kimliğini tespit etmiştir. M.E.U. isimli sürücü, polis tarafından yakalanmıştır. Sürücüye "sürücü belgesiz araç kullanmak", "trafiği aksatacak ve tehlikeye sokacak şekilde ardı ardına birden fazla şerit değiştirmek", "yakın takip", "saygısızca araç kullanmak" ve "cam filmi" gibi suçlardan toplamda 35 bin 279 TL idari para cezası uygulanmıştır. Ayrıca araç sahibi, motorlu aracın sürücü belgesi olmayan kişi tarafından kullanılmasına izin vermek suçundan da cezalandırılmıştır.

Ayrıca M.E.U. adlı sürücü, "trafik güvenliğini tehlikeye sokmak" suçlamasıyla adli işlem için Avcılar Polis Merkezi Amirliği'ne teslim edilmiştir. Bu şekilde trafikte güvenliği tehlikeye atan sürücülerin adli yaptırımlarla karşılaşması amaçlanmaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi