Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Trafik kazasında hayatını kaybeden okul müdürü gözyaşları arasında anıldı

Trafik kazasında hayatını kaybeden okul müdürü gözyaşları arasında anıldı


Antalya'nın Kemer ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden Göynük Atatürk İlkokulu Müdürü Erkan Şahin için okulda duygusal bir anma töreni düzenlendi.

Trafik kazasında hayatını kaybeden okul müdürü gözyaşları arasında anıldı

Anma törenine Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Jandarma Komutanı Ömer Seyhan, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Semih Top, Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar, öğretmenler, öğrenciler ve Erkan Şahin'in ailesi ve sevenleri katıldı.

Törende, Kaymakam Ahmet Solmaz, Erkan Şahin'in kaybıyla ilgili başsağlığı dileklerini iletti ve eğitim camiasının bu kaybı nasıl hissettiğini anlattı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise Erkan Şahin'in her zaman güler yüzle kendisini karşıladığını ve gülen bir yüzün önemine değindi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar, Erkan Şahin'i son olarak okulda gördüğünü ve gelecekte okulu güzelleştireceği hayırsever bağış hakkında konuştuklarını paylaştı. Anma töreninde öğretmenler ve arkadaşları Erkan Şahin için çiçek bıraktı, öğrencilerin hazırladığı resimler ve duygu dolu notlar sergilendi.

Erkan Şahin'in anma töreni, duygusal bir atmosferde geçti. Tüm katılımcılar, kaybettikleri müdürlerine ve sevgiyle anılan bir öğretmene olan özlemlerini dile getirdiler. Erkan Şahin'in öğretmenlik mesleğini önemseyen, güler yüzlü ve sevecen bir kişi olduğu vurgulandı. Tören, Erkan Şahin'in emanetini devam ettirme ve okulu daha da güzelleştirme sözleriyle sona erdi.

Bu tür anma törenleri, kaybedilen bir kişinin değerini ve hatırasını yaşatma amacıyla düzenlenir. Erkan Şahin'in ailesi, dostları, meslektaşları ve öğrencileri için bu tören, onun öğretmenlikteki etkisini ve sevgisini bir kez daha vurgulama fırsatı oldu.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi