Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Toroslar'da sınava hazırlanan öğrencilere etüt desteği

Toroslar'da sınava hazırlanan öğrencilere etüt desteği


Mersin'in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Toroslar Akademi Eğitim Merkezi, öğrencilere destekleme kurslarının yanı sıra koçluk sistemiyle desteklenen etüt çalışmaları da sunmaktadır.

Toroslar'da sınava hazırlanan öğrencilere etüt desteği

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan 8. ve 12. sınıf öğrencileri, haftada 20 saat boyunca destek kurslarına katıldıktan sonra etüt çalışmalarıyla ders ve sınav konularını pekiştirme imkanına sahiptir.

Toroslar Akademi, Sağlık Mahallesi'nde bulunan bir binada hizmet vermektedir. Deneyimli eğitim kadrosuyla ücretsiz olarak sunulan kurslarda, öğrencilerin sınav stresini azaltmak amacıyla deneme sınavları yapılmakta ve rehberlik ile psikolojik danışmanlık hizmetleri sunulmaktadır. Bu şekilde öğrencilerin başarı seviyeleri daha da artırılmaya çalışılmaktadır.

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, LGS ve YKS sınavlarına hazırlanan tüm öğrencilere başarılar dileyerek desteklerini dile getirmiştir. Başkan Yıldız, Toroslar Akademi Eğitim Merkezi'ne katılan öğrencilerin başarılarını desteklemekten mutluluk duyduklarını ifade etmiştir. Ayrıca, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için çalışacaklarını ve gençlerin daha iyi bir gelecek için yanlarında olacaklarını belirtmiştir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi