Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Tofaş Şahin böyle uçtu. Facianın yaşandığı kaza kamerada

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yağışlı havanın etkisiyle meydana gelen bir trafik kazasında, kontrolden çıkan bir Tofaş Şahin marka otomobil refüjü aşarak ters şeride girdi.

Tofaş Şahin böyle uçtu. Facianın yaşandığı kaza kamerada

Bir jipin çarpması sonucu otomobil hurdaya döndü ve 2 kişi hayatını kaybederken, jip sürücüsü ağır yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, dün saat 08.00 sıralarında Küçükbalıklı Mahallesi 11 Eylül Bulvarı'nda meydana geldi. Bursa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'nda çalışan Sedat Sungur, 61 ABE 166 plakalı otomobiliyle iş arkadaşı Hasan Alper'i evinden alarak yola çıktı. Altınova Mahallesi Fuar Caddesi'ndeki iş yerine gitmek için Yıldırım ilçesine doğru seyreden Sedat Sungur'un aracı yağış nedeniyle kayganlaşan yolda hızla kontrolden çıktı ve metrelerce savruldu. Otomobil, refüjü aşarak karşı şeride geçti ve Yıldırım istikametine giden zabıta memuru Necati Turan'ın idaresindeki 16 JMM 55 plakalı ciple çarpıştı. Bu çarpışma sonucunda otomobil adeta hurdaya döndü.

Kaza sonrasında polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, otomobilde sıkışan Sedat Sungur ve Hasan Alper'in hayatını kaybettiğini belirledi. Cip sürücüsü Necati Turan ise ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Necati Turan'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılmış olup, kaza anı güvenlik kamerasına anbean yansımıştır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi