Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Tilki yerine kendini vurdu

Manavgat Ulukapı Mahallesi'nde yaşanan olayda, Mehmet Anbar isimli yaşlı bir adam, bahçesine giren tilkinin tavuklarına zarar vermesini engellemek için evine girerek tüfeğini almak istedi.

Tilki yerine kendini vurdu

Ancak tüfeği bulunduğu yerden çıkarmak isterken tüfeğin bir anda ateş alması sonucu yüzünden ağır şekilde yaralandı. Kanlar içinde kalan Anbar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumunun ciddiyeti nedeniyle daha sonra Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Bu talihsiz olay, tilkiyi bahçesinden uzaklaştırmak isteyen Mehmet Anbar'ın silahın kazara ateş alması sonucu yaralanmasına neden oldu. Silahların kullanımı sırasında dikkatli olunması ve güvenlik önlemlerinin alınması hayati önem taşır. Yaşlı adamın tedavi altına alınmasıyla birlikte sağlık ekipleri gerekli müdahaleleri yapacak ve tedavi sürecini takip edecektir. Olayın ayrıntıları ve soruşturmasıyla ilgili bilgiler yerel yetkililer tarafından incelenecektir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi